Nintendo Конзоли

Приказ на сите 14 производи

Конзоли за Nintendo со 1 година гаранција. Nintendo Switch и  Nintendo Switch Lite  – играјте дома, во движење или било каде. Играјте кога сакате и каде сакате. Три опции во еден уред.
Лесно трансформирајте го од домашна конзола, во portable конзола која ќе ви биде придружник каде и да одите.
Споделувај доживувања и слики со новата IR Motion камера, следи ги новостите преку вградената апликација и лесно навигирајте низ вашиот Membership.
Играјте сами или во друштво со Multiplayer опцијата.