Прикажување на 1–24 од 95 произоди

PlayStation® 5 – најсовремената гејминг конзола, со најновите игри и додатоци. Доживејте незаборавно гејминг искуство со ултра голема брзина на SSD, 3D аудио, адаптивни тригери и целосно нова генерација на PlayStation® конзоли , нов иновативен PS5™ контролер, кој ги користи новите „haptic feedback“ и „dynamic trigger“ ефекти, нова генерација на игри со одлична графика и најнови додатоци .