Приказ на сите 4 производи

Новиот иновативен PS5™ контролер, кој ги користи новите „haptic feedback“ и „dynamic trigger“ ефекти.
DualSense контролерот вклучува и вграден микрофон, заедно со create копче, интегрирани во легендарниот, удобен дизајн.