Приказ на сите 5 производи

Конзолата Playstation 5 ќе ви овозможи да ги доживеете неверојатните игри со ултра голема брзина на SSD, 3D аудио, адаптивни тригери и целосно нова генерација на PlayStation®.
Искористете ја моќноста на новиот CPU, неверојатната графика со интегриран I/O што ги менува правилата за тоа што може да направи конзолата PlayStation®.