Приказ на сите 3 производи

PlayStation® 4 конзоли со кои имате повеќе начини на играње. Изберете Lite или Pro верзија и играјте со неверојатните моќи на најпродаваната гејминг конзола во светот.
Неверојатни игри кои може да ги играте live, со 4К резолуција и нова HDR технологија.