, , , , ,

Redragon 3 in 1 Combo K552-BA-2

Redragon

Поврзување: USB
Тип на копчиња: Механички
Број на клучеви: 87
Задно осветлување: Да, црвенo LED осветлување

2,590 ден

REDRAGON COMBO 3 in 1 содржи:
– Механичка тастатура Kumara К552 – 87 клучеви, 12 мултимедијални копчиња преку копче Fn, заклучување на Windows копчето, без нумерички дел, црвено ЛЕД позадинско осветлување, водоотпорна (мала количина течност), алуминиум и конструкција на АБС;
– Оптички глушец Centrophorus M601 – 3200 DPI, прилагодлива резолуција со 6 копчиња, ергономски дизајн, прилагодлива тежина (8 x 2,4 g);
– Основа Archelon P001 – анти-лизгање, зашиени рабови, димензии: 329 x 260 x 5mm.
Поврзување: USB
Тип на копчиња: Механички
Број на клучеви: 87
Задно осветлување: Да, црвенo LED осветлување

Бренд