,

420 07 POWER BANK 2200 mAh USB Blue

Sandberg

Спореди
  • Sandberg PowerBar е пренослива батерија која се полни преку USB порта
  • Mоже да ја префрли моќта на мобилен телефон или друг мобилен уред
  • Со целосно наполнет PowerBar во вашите торби, можете да бидете сигурни дека секогаш ќе можете да ги полните вашите уреди насекаде во секое време – без да мора да зависат од штекер

690.00 ден

Sandberg PowerBar е пренослива батерија која се полни преку USB порта
Mоже да ја префрли моќта на мобилен телефон или друг мобилен уред
Со целосно наполнет PowerBar во вашите торби, можете да бидете сигурни дека секогаш ќе можете да ги полните вашите уреди насекаде во секое време – без да мора да зависат од штекер

Литиум-јонска класа А батерија
Капацитет:  2200 mAh
Влезен напон:  5 V
Излезен напон:  5 V
Влезна струја:  600 mA
Излезна струја:  1000 mA (не е погодна за таблети)
Конектори:  1 x микро USB женски, 1 USB A женка
Време на полнење:  2-3 часа со AC адаптер / 5-7 часа со компјутер