,

POWER BANK 4400 mAh USB Pink 1+1гратис

Sandberg

Спореди
  • Sandberg PowerBar е пренослива батерија која се полни преку USB порта
  • Mоже да ја префрли моќта на мобилен телефон или друг мобилен уред
  • Со целосно наполнет PowerBar во вашите торби, можете да бидете сигурни дека секогаш ќе можете да ги полните вашите уреди насекаде во секое време – без да мора да зависат од штекер

990.00 ден

Sandberg PowerBar е пренослива батерија која се полни преку USB порта
Mоже да ја префрли моќта на мобилен телефон или друг мобилен уред
Со целосно наполнет PowerBar во вашите торби, можете да бидете сигурни дека секогаш ќе можете да ги полните вашите уреди насекаде во секое време – без да мора да зависат од штекер

Литиум-јонска класа А батерија
Капацитет:  4400 mAh
Влезен напон:  5 V
Излезен напон:  5 V
Влезна струја:  1000 mA
Излезна струја:  1000 mA (не е погодна за таблети)
Конектори:  1 x микро USB женски, 1 USB A женка
Време на полнење: 6-8 часа