,

BATERII NH AA B4F

Sony

Разгледај ја листата
Спореди
  • Ni-MH батерии на полнење од Sony со висок капацитет од 1000 mAh и AAA големина
  • Пакување од 4 парчиња
  • Идеални за моќни технолошки уреди: дигитални фото апарати, MP3 плеери, играчки
  • Се обновуваат и може пак да се употребуваат, батериите на полнење NiMH на Sony се добар домаќински и еколошки избор

959.00 ден

Ni-MH батерии на полнење од Sony со висок капацитет од 1000 mAh и AAA големина
Пакување од 4 парчиња
Идеални за моќни технолошки уреди: дигитални фото апарати, MP3 плеери, играчки
Се обновуваат и може пак да се употребуваат, батериите на полнење NiMH на Sony се добар домаќински и еколошки избор

Капацитет (mAh) 1000
Ќелии во пакување 4
Напон (V) 1,2
Големина AAA
Логистика
Картон (пакувања) 60