,

BATERII NH-AAA-B2GN

Sony

Спореди
  • Идеални за уреди со голема потрошувачка како играчки, фотоапарати и светилки
  • Добар економичен и еколошки избор.
  • До 500 полнења2

360.00 ден

Повеќенаменски и однапред наполнети NiMH батерии на полнење од Sony.
Одлична алтернатива на алкалните батерии, со поголема долготрајност до 3,5 пати1.
Идеални за уреди со голема потрошувачка како играчки, фотоапарати и светилки
Добар економичен и еколошки избор.
До 500 полнења2

Бренд