,

BOSE 502B BAS MODUL

Bose

Спореди
  • Единечен сабвуфер од 12 “(305 mm)
  • 450 W долгорочна и максимална моќност од 1800 W

102,990.00 ден

Нискофреквентен звучник дизајниран за постојани инсталации во затворен простор
Звучникот 502 B располага со патентирана технологија за звучници Acoustimass® за да овозможи бас до 45 Hz кој не е локализиран
Единечен сабвуфер од 12 “(305 mm) со што се намалува звучното изобличување

Бренд