-15%
,

BOSE ACOUSTIMASS 300 MODUL

Bose

Спореди
  • Дизајниран исклучиво за SoundTouch 300, тоа е најдобриот Acoustimass модул што некогаш сме го дизајнирале за било кој од нашите системи за домашно кино
  • Громогласен бас
  • Безжично поврзување

42,490.00 ден 49,990.00 ден

Дизајниран исклучиво за SoundTouch 300, тоа е најдобриот Acoustimass модул што некогаш сме го дизајнирале за било кој од нашите системи за домашно кино.

Бренд