,

BOSE AM6 V CRN

Bose

Спореди

Уживајте во едноставно неверојатен звук со вашите филмови, музика и спорт со нашиот популарен систем за домашно кино
Системот Acoustimass 6 серија V има пет звучници од серијата Virtually Invisible® Series II за квалитетен surround звук
Моќниот Acoustimass модул нуди ниско-фреквентни ефекти кои даваат реализам и емотивно влијание врз сето она што го гледате

61,490.00 ден

Уживајте во едноставно неверојатен звук со вашите филмови, музика и спорт со нашиот популарен систем за домашно кино
Системот Acoustimass 6 серија V има пет звучници од серијата Virtually Invisible® Series II за квалитетен surround звук
Моќниот Acoustimass модул нуди ниско-фреквентни ефекти кои даваат реализам и емотивно влијание врз сето она што го гледате

Бренд