-15%
,

BOSE AM3 V CRN

Bose

Спореди
  • Обезбедува реалистични стерео перформанси
  • Каблите и конекторите се вклучени и јасно означени за лесна инсталација и подесување
  • Звучниците се редизајнирани со потенок профил и може да се монтираат на ѕидот

20,390.00 ден 23,990.00 ден

BOSE AM3 V CRN обезбедува реалистични стерео перформанси и е популарен избор за помали простории
Овој систем на звучници се состои од два виртуелно невидливи звучници II и модул Acoustimass за дополнително влијание на басот. Двата звучника директно се поврзуваат со модулот Acoustimass, кој пак се поврзува со вашиот A / V ресивер или засилувач на моќ. За рационализирана инсталација, вклучени се и поврзувачки кабли за звучници

Бренд