-15%
,

BOSE AM5 III Zvuc

Bose

Спореди
  • Директна / рефлектирачка звучна технологија
  • Acoustimass Bass технологија
  • Магнетски заштитени звучници

31,020.00 ден 36,490.00 ден

Искусете го богатиот звук речиси насекаде во просторијата
Тој е дизајниран за употреба на вашиот стерео или приемник за домашно кино
Нејзината мала големина овозможува да се усогласат со вашиот декор и автоматската заштита на колото ги спречува звучниците да бидат презагреан, што овозможува дополнителна сигурност
Плус, со магнетно заштитени звучници, можете да ги поставите во близина на вашиот телевизор без да се грижите за пречки во квалитетот на сликата

Бренд