,

BOSE QUIET CIONTROL 30 SLUSALKI CRNI

Bose

Спореди
  • Безжичните слушалки QC30 се наши најнови слушалки кои комбинираат неутрализација на надворешниот шум, висококвалитетен звук и удобност при употреба.

20,990.00 ден

Безжичните слушалки QC30 се наши најнови слушалки кои комбинираат неутрализација на надворешниот шум, висококвалитетен звук и удобност при употреба.

SKU: 7203 Категории: ,
Бренд