,

BOSE S1 PRO AKTIVEN ZVUCNIK

Bose

Спореди
  • Моќен активен звучен систем ,
  • Наменет за музичари, диџеи и за секој кој има потреба од моќен звучник.

41,990.00 ден

Bose S1 Pro Multi-Position е нов, моќен активен звучен систем , наменет за музичари, диџеи и за секој кој има потреба од моќен звучник.
Овој мултифункционален звучник може да се користи како монитор или како звучник за вашата музичка изведба. Поставките за автоматски EQ обезбедуваат најдобар можен звук во однос на положбата на звучникот. Со вграден 3-канален миксер, реверб, Bluetooth® и ToneMatch® процесор, S1 Pro е речиси најсофистициран мултифункционален систем на звучници.
Звучникот е лесен и едноставен за носење.
Има 3-канален миксер, самостоен ToneMatch® процесор, реверб и EQ контрола на два канали. Секој канал има можност за поврзување на музички извор преку кабел (3,5 милиметарски приклучок) или безжично.
Лесно можете да се поврзете безжично преку Bluetooth® со еден допир.
Со вградената електроника за авто EQ, звучникот секогаш ќе има најдобар можен звук, без оглед на положбата на сетот.
Можете да го монтирате звучникот на стандарден статив, држач (35 мм).
Со опционалната Li-ion батерија, звучникот може да работи подолго без да се поврзе со напојувањето.
Погоден за употреба:
Во верски објекти
Во образовните институции
Во хотелски објекти
За настапи во живо
За деловни презентации
Мобилен DJ

Бренд