-10%
,

BOSE SOLO 5 ZVUCNIK CRN

Bose

Спореди
  • Широк, распостранет звук благодарение на Linear Loudspeaker технологијата на  на Bose
  • Повеќе ефекти, јасни дијалози и музика, природен и јасен звук со патентирана технологија за обработка на дигитални сигнали
  • Еден звучник, едноставно ставен под телевизорот без потреба од дополнителна опрема
  • Исклучително едноставна инсталација со еден  приклучок за и еден 220V AC кабел

16,640 ден 18,490 ден

Дали уживате во гледањето телевизија? Со овој систем, сè е драматично подобро. Системот Bose® Solo TV ви дава многу повеќе детали и длабочина каква што не сте слушнале досега.Таков висококвалитетен звук што стандардните телевизори со рамен екран едноставно не можат да го пренесат преку нивните звучници.
Bose® Solo – еден звучник – еден конектор – не може да биде поедноставен.
Системот Bose® Solo стои под повеќето рамни телевизори со дијагонала до 81cm, како и останатите со дијагонала до 106cm. Идеален избор за дневна соба или за употреба во спална соба. Поврзете се со телевизорот, вклучете го звучникот во штекер од 220V и доживејте целосно ново искуство за неколку минути. Откако ќе го слушнете звукот што овој звучник ќе го репродуцира, ќе сфатите колку “повеќе” звукот е во вашите омилени ТВ програми отколку што сте ги доживеале претходно
Целиот квалитет на звукот што го слушате преку Bose® Solo системот го овозможи Bose напредна технологија. Системот репродуцира широкофреквентen опсег исполнувајќи го просторот сето тоа од малиот и компактен уред. Со додавањето на патентираната технологија за обработка на дигитални сигнали, звукот е оптимално прилагоден независно од нивото на јачината на звукот. Кога го гледате омиленото ТВ шоу, не е потребно да ја прилагодите јачината на звукот , на пример кога ќе се појават некои промени во звукот од потивки кон експлозивни звучни ефекти
Вашите омилени ТВ-програми (драма, реално шоу , музички емисии, филмови итн.). Зад секоја од овие содржини постои еден цел свет дефиниран од звукови. Слушајте ја Вашата омилена програма со Bose® Solo System и забележете кристално јасен и чист звук, чисти и дијалози и суптилни музички ефекти кои никогаш не сте ги слушнале преку звучниците од вашиот телевизор. Bose® Solo системот во основа ќе го промени искуството на секојдневно гледање телевизија.
Bose® Solo системот обезбедува соодветен кабел за поврзување со вашиот телевизор и едноставен основен далечински управувач со четири копчиња за контрола на опциите за звук и исклучување(mute) на звукот како и power on/ off за да го вклучите или исклучите уредот. Кога го користите Bose SOLO 5 во своите станови или хотелски соби, можете да го ограничите обемот така што ќе остане во рамките на дозволената рамка

Бренд