Bose Soundbar 500

Bose

Спореди
  • ТЕНОК ДИЗАЈН СО МОЌЕН ЗВУК
  • WI-FI® и BLUETOOTH® поврзување
  • ГЛАСОВНА КОНТРОЛА , ДАЛЕЧИНСКО ИЛИ АПЛИКАЦИЈА
  • КОНЕКТИВНОСТ СО HDMI ™ ARC

34,990 ден

ТЕНОК ДИЗАЈН СО МОЌЕН ЗВУК
АМАЗОН АЛЕКСА
WI-FI® и BLUETOOTH® поврзување
СУПЕРИОРНИ ГЛАСОВНИ МОЖНОСТИ
ГЛАСОВНА КОНТРОЛА , ДАЛЕЧИНСКО ИЛИ АПЛИКАЦИЈА
ADAPTIQ АУДИО КАЛИБРАЦИЈА
КОНЕКТИВНОСТ СО HDMI ™ ARC
ПЕРСОНАЛИЗИРАНА BOSE AПЛИКАЦИЈА
ОПЦИОНАЛЕН БАС МОДУЛ И SURРOUND ЗВУЧНИЦИ

SKU: 10700256 Категорија:
Бренд