,

BOSE SOUNDTOUCH ADAPTER WIRELESS

Bose

Спореди
  • на вашиот постоечки музички систем или активен звучник,обезбедува лесен пристап до сите музички содржини.
  • поврзете се со WI-FI домашната мрежа или поврзете се со Bluetooth уред (телефон, таблет, компјутер) за да изберете музика.
  • додадете повеќе звучници SoundTouch и слушајте музика во сите простории на вашиот дом.
  • во комплетот се сите потребни кабли за да се поврзете со вашиот постоечки музички систем.
  • бесплатна апликација SoundTouch, која ви овозможува лесно да управувате со вашиот телефон, таблет уред или компјутер.

11,990 ден

Сакате да го обновите вашиот музички систем, сакате да имате безжичен пристап до сите музички содржини како интернет радио станици, Deezer и друго, што не сте биле во можност да имате досега.
Тоа сега е лесно додадете го SoundTouch безжичниот адаптер и ќе ви овозможи интерактивно да слушате музика преку вашата домашна Wi-Fi мрежа или Bluetooth уред.
Со помош на апликацијата на SoundTouch, вашиот музички системот е многу лесен за управување.
Доколку сакате, лесно можете да го проширите вашиот музички систем со дополнителни звучници SoundTouch во секоја соба во вашиот дом.
Воспоставете контрола врз звучниците, претворајќи ги во безжична врска и едноставно овозможувајќи им да пристапат до целиот музички свет.

SKU: 7199 Категории: ,
Бренд