,

BOSE UB 20 B Drzac

Bose

Спореди
  • Овозможуваат хоризонтално и вертикално прилагодување на звучниците, така што можете да го насочите звукот каде што сакате
  • Висококвалитетен држач за лежиште со цинк, дизајниран да обезбеди ненаметлива ѕидна монтажа за звучниците

2,490 ден

Овозможуваат хоризонтално и вертикално прилагодување на звучниците, така што можете да го насочите звукот каде што сакате
Висококвалитетен држач за лежиште со цинк, дизајниран да обезбеди ненаметлива ѕидна монтажа за звучниците

SKU: 1868 Категории: ,
Бренд