,

BOSE WB 3 ZIDNI NOSACI 201/301

Bose

Спореди
  • Ѕиден држач за звучниците

2,190 ден

Ѕиден држач за звучниците
BOSE WB-3 е целосно скриен од звучниците, што дава чувство дека летаат на ѕидот

SKU: 1904 Категории: ,
Бренд