-9%
,

CDXG1202U

Sony

Спореди
  • Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови
  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android
  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке
  • Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

4,990.00 ден 5,490.00 ден

Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови
Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android
Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке
Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

SKU: 012433 Категории: ,

Димензии:  178 x 50 x 177 мм

Тежина : 1,2кг

Помошен дел : Да (предна страна)

EQ : Да (EQ10)

Филтер за високи фрекфенции: Да (80 / 100 / 120)

Излезна моќност(40Hm, 1 khz,16V): 55W

Излез за предзасилувач:  Задни+Сабвуфер

USB : Да предна страна