,

CMTSBT20

Sony

Спореди
  • Слушање со еден допир со NFC
  • FM радио, CD, репродукција преку USB
  • Mega Bass за динамички звук

6,990.00 ден

Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија
Компактен аудио систем со класичен дизајн од три кутии и напредно безжично поврзување на вашата музика со вашиот живот
Слушање со еден допир со NFC
FM радио, CD, репродукција преку USB
Mega Bass за динамички звук
Hi-Fi систем со излезна моќ од 12 W, Bluetooth® и NFC, CD плеер, FM радио приемник, USB и Mega Bass