,

CPE6BL

Sony
Достапност:

Нема на залиха


Спореди
  • Вградена литиум-јонска батерија од 5.800 mAh
  • Може да се полни до 1000x благодарение на хибридната гел технологија на Sony
  • Излезна струја од 1,5 A за брзо полнење на вашите уреди
  • Моќен безбедносен механизам за батеријата и системот за полнење
  • Овозможува најмногу две полнења на паметен телефон

1,890 ден

Нема на залиха

Пренослив USB полнач
Моќен и компактен полнач за напојување во движење.
Литиум-јонска полимерска батерија од 5800 mAh
Складира доволно енергија за 2 полнења на паметни телефони
Излезен напон од 1,5 A за брзо полнење
Преносливиот USB полнач со вградена литиум-јонска батерија овозможува две полнења на вашиот паметен телефон преку испорачаниот микро USB приклучок.