,

CPV3L

Sony

Спореди
  • Капацитет на батеријата: 2800mAh (литиум-јонска полимерска батерија)
  • Овозможува 1 целосно полнење на Smartphone уреди кога сте во движење.
  • Компактно и лесно куќиште со прекрасни бои кои одговараат на вашиот стил
  • Вклучен микро USB кабел

1,390.00 ден

Капацитет на батеријата: 2800mAh (литиум-јонска полимерска батерија)
Овозможува 1 целосно полнење на Smartphone уреди кога сте во движење.
Брзо полнење благодарение на излезното напојување со 1,5 A
Компактно и лесно куќиште со прекрасни бои кои одговараат на вашиот стил
Се полни преку USB приклучок на компјутерот и AC приклучок
Вклучен микро USB кабел

Димензии на влезниот модул (ШxВxД мм)38,8 x 99 x 19
Тежина на влезен модулПрибл. 84 гр.
Бр. на излезни USB приклучоци1
Излезен изворUSB 5V 1,5A макс.
Капацитет на батерииЛитиум-јонска полимерска од 2800mAh
Извор за полнењеUSB / AC
Време за полнење на преносливиот полначПрибл. 3,5 часа (AC) и прибл. 6 часа (преку стандарден USB приклучок)
Време на циклус1000
Време за полнење на уредот (5V/1,0A константно)(различно во зависност од секоја примена)60 мин