, ,

DSCH300B

Sony

  • Super HAD CCD сензор со 20,1MP
  • Објектив со 35x оптички зум
  • SteadyShot го намалува заматувањето дури и при слаба осветленост
  • Можност за репродукција на прекрасни HD видео снимки
  • Режим на панорама за доловување на целата сцена

12,590 ден

Практичен и моќен зум со реални детали на слика
Super HAD CCD сензор со 20,1MP
Објектив со 35x оптички зум од Sony
Оптичка SteadyShot стабилизација на слика
Извонредни слики на едноставен начин со 35x оптички зум, сензор со 20MP, HD видео и креативни ефекти