,

DSCHX400VB

Sony

Спореди
  • Exmor R® CMOS сензор со 20,4MP
  • Процесор BIONZ X за врвни детали и намалување на шум
  • Vario-Sonnar T* објектив со 50x оптички зум од ZEISS®
  • PlayMemories Camera Apps ја зголемуваат креативноста
  • Оптички SteadyShot и интелигентен активен режим со оптички SteadyShot

29,490.00 ден

Моќен компактен фото апарат кој се управува и нуди перформанси како DSLR
Exmor R® CMOS сензор со 20,4MP
Објектив со 50x оптички зум од ZEISS®
Вграден Wi-Fi®, NFC и GPS
Exmor R® CMOS сензор со 20,4MP, 50x оптички зум, објектив од ZEISS®, оптички SteadyShot, Wi-Fi®, NFC и GPS