,

DSXA200UI

Sony
Достапност:

Нема на залиха


Спореди
  • Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови
  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android
  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке
  • Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

3,990 ден

Нема на залиха

Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови
Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android
Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке
Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

SKU: 012336 Категории: ,
FM / MW / LW мемории за станици38886
RDS EONДА
USB / MP3 плеер
MP3 / WMA / AACДА / ДА / ДА
ПовторувањеДА
МешаноДА
QuickBrowZer™ДА
ZAPPIN™ДА
DM+ДА
Засилувач
S-MOSFETНЕ
Макс. излезна моќност (1KHz, 40Ω)4 x 52W
Однапред поставен еквалајзерДА (EQ7)
Контрола на бас / средни / високиНЕ
ЗвучностДА
Макс. ниво на излез за предзасилувач4V
LPF / HPFДА / ДА
Поврзување
USBДА
Bluetooth® разговори без користење на рацеНЕ
Bluetooth® пристап до телефонски именикНЕ
Bluetooth® стерео музикаНЕ
Директно поврзување со iPodДА
Помошен влезНЕ
Далечински управувачДА
Далечински управувач (испорачан)RM-X174
Вртлив далечински управувач (изборно)RM-X4S
Интерфејс за воланНЕ
Друго
Отстранлива предна плочаДА