ПРОДАДЕНО
,

GREE VIOLA GWH12RB-K3DNA3G

Gree
Достапност:

Нема на залиха


Спореди
  • Енергетска класа : A++
  • Фреон: R410a
  • Маx капацитет на ладење: 3900 W
  • Маx капацитет на греење: 4400 W

25,990.00 ден

Нема на залиха

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0)
Максимален капацитет на ладење: 3900 W
Максимален капацитет на греење: 4400 W
Просечна моќност:
Ладење: 3500 W ;
Греење: 4000 W
Влезна моќност ладење: 1170 W
Влезна моќност греење: 1200 W
Проток на воздух: 600 m³/h
Ниво на бучава: 42 dB (A)
Работна температура: од -20 до 48 °C
Маса внатрешна единица: 10 kg
Маса надворешна единица: 29 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R410a
Филтри: Филтер за прашина, био филтер
Димензии надворешна единица: 776x540x320 mm
Димензии внатрешна единица: 848x274x189 mm
Останато: Вградена Wi-Fi контрола, автоматско прилагодување на температурата, автоматско одмрзнување, ја покажува ефикасноста на климата при греење и штеди на електрична енергија.
Гаранција: 10 години

Категории: ,
Бренд