,

HDB1REU

Sony

Спореди
  • Неверојатните брзини на пренос до 5 Gbps1 преку приклучокот USB 3.1 Gen 1
  • Компатибилноста со USB 2.0-приклучоци (до 480 Mbps1) овозможуваат брзо и лесно зачувување на датотеките
  • Капацитет за складирање од 1 TB  со џебна големина

3,790.00 ден

Независно дали станува збор за деловни датотеки или лични фотографии, видеоснимки и песни, сите овие содржини ќе можете да ги зачувате во стилскиот надворешен хард диск HD-B.
Неверојатните брзини на пренос до 5 Gbps1 преку приклучокот USB 3.1 Gen 1 и компатибилноста со USB 2.0-приклучоци (до 480 Mbps1) овозможуваат брзо и лесно зачувување на датотеките.

Бренд