,

HDRAS50B

Sony

Спореди
  • Подобрениот режим за Full HD 60p снима остри и јасни слики во богати бои.
  • Новиот кориснички интерфејс нуди интуитивно ракување со камерата.
  • SteadyShot го намалува заматувањето со тројно поголема ефикасност.
  • Снимајте под саканиот агол со прилагодливо видно поле и зумирање.

13,990.00 ден

Безгрижна забава со секојдневните видеоснимки
Испорачано подводно куќиште за снимање на длабочина до 60 м/197 ft
Снимањето забрзани снимки во 4K ги претвора 4K сликите во прекрасни видеоснимки
Видеоснимки без тресење со стабилизацијата SteadyShot
Цврстата и компактна акциона камера HDR-AS50 ви овозможува да снимате видеоснимки од лична перспектива со испорачаното куќиште за под вода. Напредните функции и обичниот стил нудат секојдневна забава при снимањето.

SKU: 012312 Категории: ,