HTSF200

Sony
Достапност:

Нема на залиха


Спореди
  • Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента што заштедува простор
  • Едноставно поврзување со телевизор
  • Длабок бас со вградениот сабвуфер
  • S-Force PRO Front Surround создава звук како во кино
  • Поврзување преку USB и Bluetooth® за репродукција на музика

9,990 ден

Нема на залиха

Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со вграден сабвуфер.
Репродуцира висококвалитетен звук што е моќен во однос на неговата големина со помош на S-Force Pro Front Surround.
Вграден сабвуфер за длабок бас
S-Force PRO Front Surround
Едноставно поврзување со телевизор
Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента што заштедува простор и се одликува со S-Force Pro Front Surround, лесно поврзување со телевизор преку HDMI ARC и Bluetooth®, како и репродукција на музика преку USB-приклучок или безжично проследување.

SKU: 012537 Категорија:
Бренд