-23%

HTXF9000

Sony

Спореди
  • Компатибилност со 4K HDR
  • Дизајн што е усогласен со BRAVIA XF90
  • Едноставно поврзување преку HDMI/HDMI ARC

22,990 ден 29,990 ден

Совршен за атмосфера како во кино
Овој 2.1-канален звучник во вид на лента со Dolby Atmos® /DTS:X™ и Vertical Sound Engine претставува совршено надополнување за квалитетот на слика на BRAVIA, а неговиот дизајн е усогласен со телевизорите.
Слушајте звук од сите правци со опкружувачкиот звук со макс. 7.1.2 канали
Нашата најнова технологија за опкружувачки звук Vertical Surround Engine ви овозможува да уживате во возбудливиот звук Dolby Atmos преку тенок уред. Независно од видот на просторијата, двата предни звучници создаваат „вертикален“ звук со што се добива виртуелен опкружувачки звук што доаѓа кон вас од сите страни.

SKU: 012552 Категорија:
Бренд

2.1 канали со Dolby Atmos/DTS:X и Vertical Surround Engine

Пет режими на звук за подобри филмови, музика, игри, вести и спорт.

Компатибилност со 4K HDR

Дизајн што е усогласен со BRAVIA XF90

Едноставно поврзување преку HDMI/HDMI ARC