-13%
, , , ,

HTZF9

Sony

Уживајте во опкружувачки звук со макс. 7.1.2 канали
Поврзете го преку HDMI, LAN-приклучок, USB и други приклучоци за да уживате во музика и филмови од различни извори.
DSEE HX™ ја подобрува вашата постоечка музика до квалитет сличен со звукот со висока резолуција.
Вграден Wi-Fi®
Bluetooth® проследување

33,990 ден 38,990 ден

Уживајте во опкружувачки звук со макс. 7.1.2 канали
Нашата најнова технологија за опкружувачки звук Vertical Surround Engine ви овозможува да уживате во возбудливиот звук на најновите формати на звук како во кино, како што се Dolby Atmos и DTS:X, преку тенок уред. Независно од видот на просторијата, неговите три предни звучници создаваат „вертикален“ звук со што се добива виртуелен опкружувачки звук што доаѓа кон вас од сите страни.
Поврзете ја целата ваша опрема
Поврзете го преку HDMI, LAN-приклучок, USB и други приклучоци за да уживате во музика и филмови од различни извори.
DSEE HX™ ја подобрува вашата постоечка музика до квалитет сличен со звукот со висока резолуција.
Вграден Wi-Fi®
Bluetooth® проследување

Бренд