HTRT4

Sony

Спореди
  • 5.1 канален систем
  • Активна литиум-јонска батерија
  • Излезна моќност: 600 W
  • Bluetooth

19,990 ден

5.1 канален систем
Активна литиум-јонска батерија
Излезна моќност: 600 W
Bluetooth
врски:
– 1 x HDMI излез (ARC)
– 1 x USB
– 1 x оптички влез
– 1 x аналогни влез
Аудио формати:
– Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono
– PCM
– ДТС
Израмнувањето:
– Ноќен режим
– глас
– Звучни ефекти: ClearAudio +, игра, филм, музика, спорт, стандард
Видео карактеристики: BRAVIA Sync (CEC контрола)
Димензии (ШxВxД):
– главна единица: 900 x 52 x 70 mm
– долги светло: 190 x 392 x 315 mm
– заден звучник: 80 x 1073 x 70 mm
тежина:
– главна единица: 2.1 кг
– низок притисок: 7,8 кг
– Звучник: 2.7 кг
Боја: црна

SKU: 012503 Категорија:
Бренд