,

HTS350

Sony

Спореди
  • Значително подобрување на филмовите и музиката
  • Слушајте го звукот насекаде околу вас
  • Звук со подлабок и помоќен бас
  • Монтирање на ѕид и лесно поставување

16,990 ден

Овој 2.1-канален звучник во вид на лента ќе изгледа дискретно во вашата дневна соба, но со неговата вкупна излезна моќ од 320 W и моќниот безжичен сабвуфер, тој нуди навистина гласен звук. Динамичките сцени и омилените песни никогаш досега не биле толку гласни.
Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино, без потреба од дополнителни задни звучници.
Моќниот безжичен сабвуфер со голем звучник од 16 см и волумен од 28 литри создава звук со подлабок и побогат бас.
Кога е монтиран на ѕид, контурите на звучникот во вид на лента совршено го надополнуваат дизајнот на вашиот телевизор. Лесно се поврзува за да можете да уживате во филмови, музика и други содржини.
Поврзете го телевизорот преку HDMI ARC со еден кабел, а ако телевизорот не е компатибилен со HDMI тогаш поврзете го преку оптичкиот влез.
Звучник во вид на лента и сабвуферот се елегантни, дискретни и имаат рамномерна метална завршна обработка со отвори на предните панели. Големиот канал на сабвуферот ги нагласува моќните перформанси на уредот.
Овој 2.1-канален звучник во вид на лента лесно се поставува и прекрасно изгледа, а се одликува со моќен безжичен сабвуфер за подлабок и побогат бас и S-Force PRO Front Surround за звук како во кино.

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД – САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д)900 мм x 64 мм x 88 мм (35 1/2 инчи x 2 5/8 инчи x 3 1/2 инчи) * Без испакнати делови
ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД – САМО КУЌИШТЕ2,4 кг(5 lb 4 7/10 oz)
ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д)190 мм x 382 мм x 390 мм (7 1/2 инчи x 15 1/8 инчи x 15 3/8 инчи) * Без испакнати делови
ТЕЖИНА НА САБВУФЕР7,8 кг(17 lb 3 1/5 oz)
Тип на засилувачДигитален засилувач, S-Master
Канали на засилувач2.1кан.
Излезна моќност (вкупна)320W
Вид на сабвуферБезжични
Влезни и излезни приклучоциUSB тип A (само за ажурирање)
Bluetooth®RX (приемник)
Верзија на Bluetooth®5.0
Број на влезови/излезиВлез / Излез: 0 / 1 (ARC)
BRAVIA SyncДа
HDMI® CECДа
Оптички влезDolby Digital, Dolby Dual mono, LPCM 2ch
Bluetooth®(приемник)SBC
Режим на звукАвтоматски звук, кино, музика, игри, вести, спорт, стандардно
Звучен ефектНоќен режим, режим за гласови
Технологија за виртуелен опкружувачки звукS-Force PRO
Структура на звучници2.1-кан. (безжичен сабвуфер)
Безжично поврзување со телевизорДа
Потрошувачка на енергијаЗВУЧНИК 30 W / САБВУФЕР 25 W
Поставување на ѕидДа
Потрошувачка на енергија (исклучен режим)недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)0.5W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) – приклучоци2,0 W(HDMI CEC) / 2,0 W(Bluetooth®) / 2,0 W(сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиранПо 20 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоциПо 20 минути (HDMI CEC, Bluetooth®)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)Режим на подготвеност со Bluetooth®: Притиснете „5sec NIGHT“ на далечинскиот управувач, ВКЛУЧЕНО: BT LED-диодата ќе трепне двапати, ИСКЛУЧЕНО: BT LED-диодата ќе трепне еднаш.