-8%
,

HTS40R

Sony

Создавајќи реален звук како од кино во вашиот дом, HT-S40R нуди моќен и реален 5.1-кан. опкружувачки звук со моќ од 600 W и безжични задни звучници што внесуваат реалистичност во сите филмови.

Комбинацијата од звучник во вид на лента, сабвуфер и безжични задни звучници создаваат динамички опкружувачки звук што ја исполнува вашата просторија и создава извонредно аудио доживување. А со излезната моќ од 600 W и Dolby Digital® ќе добиете моќен звук што ќе ве внесе во центарот на случувањата.

22,990 ден 24,990 ден

Откријте ја возбудата што ја нуди реалистичниот 5.1-кан. опкружувачки звук со безжични задни звучници

3-кан. звучник во вид на лента со безжични задни звучници и сабвуфер, вкупна излезна моќ од 600 W, Dolby® Digital, Bluetooth® и USB за репродукција на музика и HDMI ARC за лесно поставување.

  • Вкупна излезна моќност од 600 W.
  • Влезни и излезни приклучоци: Аналоген влез за звук (мини стерео), USB typeA, FAT32 / NTFS, оптички влез за звук
  • Тип на засилувач: Дигитален засилувач, S-Master
  • Реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук.
  • Безжично поврзување со телевизор.
  • Повеќенаменски 2-насочен дизајн.
  • USB: WAV, MP3, WMA
  • HDMI влез: Dolby Digital, LPCM 2ch, Dolby Dual Mono
  • ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) : 192x385x362 мм
  • ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД – САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д)  : 900x52x74,5 мм
SKU: 10102463 Категории: ,
Бренд