-14%

HTSF150.CEL

Sony

Спореди
  • Совршено дизајниран за забава
  • Слушајте го звукот насекаде околу вас
  • Совршено впарување и лесно поврзување со вашиот телевизор

5,990 ден 6,990 ден

Уживајте во омилените серии со подобрен квалитет на звук што се репродуцира преку овој звучник во вид на лента со 2 канали и звучник со рефлективен бас. Тенкиот профил на HT-SF150 лесно ќе се вклопи во вашиот дом, како и во сите други ентериери.
Поврзувањето со вашиот телевизор никогаш не било полесно. Со HDMI ARC, само еден кабел е доволен за лесно поврзување со звукот од телевизорот. Контролирајте ги и двата уреди со еден далечински управувач.
Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино.

SKU: 012585 Категорија:
Бренд