-20%
,

ICDPX240

Sony

Спореди
  • Долгото траење на батеријата нуди снимање до 32 ч
  • Меморијата од 4GB
  • Организација, заштита и бришење на фајлови и фолдери
  • Напојување со 2x AAA батерии (вклучени)

2,890.00 ден 3,600.00 ден

Снимајте MP3 звук и репродуцирајте го преку звучникот од 300mW
Долгото траење на батеријата нуди снимање до 32 ч. (MP3 8kbps)
Меморијата од 4GB ви овозможува да складирате до 1043 ч. (MP3 8kbps)
Организација, заштита и бришење на фајлови и фолдери
Напојување со 2x AAA батерии (вклучени)

SKU: 012130 Категории: ,
Бренд