-20%
,

ICDUX533B

Sony

Спореди
  • 3-во-1 уред
  • Стерео микрофон
  • Поддршка за формати
  • Scene Select

5,590.00 ден 7,000.00 ден

3-во-1 уред Снимајте записи во стерео звук, складирајте фајлови преку USB мемориски уред и користете го како MP3 музички плеер
Стерео микрофон Висока чувствителност и помал шум со вграден систем со стерео микрофон и поширок опсег на снимање
Поддршка за формати Поддршка за репродукција на MP3/WMA/AAC – слушајте го снименото преку предниот звучник од 90mW
Scene Select Изберете го видот на снимка која сакате д ја снимите (музика, состанок, интервју, диктат) за оптимизирани поставувања
USB за PC Едноставно поврзување на PC со директна врска преку USB – само приклучете го и споделете ги содржините
Време на снимање Вградена меморија со максимално време на снимање од 1073 часа во LP режим (MP3 8kbps)
Интелигентно отстранување на шумот Подобрување на човечкиот говор за многу појасно слушање, при што се намалува шумот во позадина
Означување на песните Додадете повеќе ознаки на секоја снимка и прескокнете на следната/претходната ознака за време на репродукцијата
LCD екран Лесно управување со снимките преку новиот поголем LCD екран и едноставниот графички кориснички интерфејс
Напредно снимањескладирање и организирање на снимките во фолдери, пребарување на календарот и следење на нивоата на снимање
Поддршка за повеќе јазици Може да се активира за менито, пораките и имињата на фолдерите (EN/DE/FR/ES/IT/RU)
Опрема што се испорачува Испорачан USB кабел, стерео слушалки, 1 x алкална NiMH батерија и софтвер Sound Organizer

SKU: 011939 Категории: ,
Бренд