-5%
,

KD50X80J

Sony

  • X80J | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)
  • Подобрете го Google TV со слики и звук од Sony
  • 4K HDR-процесор X1™ за извонредна реалистичност
  • Зголемете ја резолуцијата на сите содржини приближно до 4K со 4K X-Reality™ PRO

51,990 ден 54,990 ден

X80J | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)
Подобрете го Google TV со слики и звук од Sony
4K HDR-процесор X1™ за извонредна реалистичност
Зголемете ја резолуцијата на сите содржини приближно до 4K со 4K X-Reality™ PRO
Уживајте во приспособени содржини и нова забава со Google™ TV
4K HDR-телевизор со процесор 4K HDR X1™, TRILUMINOS PRO™, 4K X-Reality™ PRO и Google TV
4K HDR-процесор X1™
TRILUMINOS PRO™
Object-based HDR Remaster
4K X-Reality™ PRO
Motionflow™ XR
X-balanced speaker
Google TV
Гласовно пребарување
Може да се користи со Apple AirPlay / Apple HomeKit
Chromecast built-in
Паметен далечински управувач
2-насочен држач со повеќе положби
Сензор за светлина
Dolby Vision® и Dolby Atmos®

Бренд

Големина

50” (126 cm)

Резолуција

4K Ultra HD

Технологија на екран

LED