-29%
,

KD55XH8077SAEP

Sony

Спореди
  • ПРОМОЦИЈА – Бесплатна 5 годишна гаранција до 01.11.
  • Забава оптимизирана со реални детали и соодветен звук
  • 4K HDR-процесор X1™ за извонредна реалистичност
  • Зголемете ја резолуцијата на сите содржини приближно до 4K со 4K X-Reality™ PRO
  • Чувствувајте возбуда како во кино со Dolby vision и Dolby Atmo

49,990 ден 69,990 ден

XH80 | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)
Забава оптимизирана со реални детали и соодветен звук
4K HDR-процесор X1™ за извонредна реалистичност
Зголемете ја резолуцијата на сите содржини приближно до 4K со 4K X-Reality™ PRO
Чувствувајте возбуда како во кино со Dolby vision и Dolby Atmos
4K HDR-телевизор со 4K HDR-процесор X1™, 4K X-Reality™ PRO и јасен повеќедимензионален звук