-14%
, ,

KDL50WF665BAEP

Sony

  • Големина од 126 см (50″)
  • Full HD резолуција (1920 x 1080)
  • X-Reality™ PRO
  • YouTube™ и многу повеќе

29,990 ден 34,990 ден

126 см/50″ Motionflow XR 400 Hz (стандардни 50 Hz), црно-сребрен знак за насока
Забавувајте се со телевизор што нуди јасна, остра и неверојатно детална слика
Поддржува видеозаписи со висок динамички опсег (HDR)
Full HD за најдобро HD доживување
Пристапете до YouTube и други веб-сајтови преку вградениот Wi-Fi
Full HD HDR-телевизор со висок динамички опсег, X-Reality™ PRO и наменско копче за YouTube™

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално) 50″ (49,5″)
Големина на екранот (см, мерено дијагонално) 125,7 см
Димензии на телевизорот без држач (Ш x В x Д) Прибл. 113,0×66,0x6,8 см
Димензии на телевизорот со држач (Ш x В x Д) Прибл. 113,0×71,7×26,8 см
Димензии на телевизорот со поден држач (Ш x В x Д)
Димензии на картонското пакување (Ш x В x Д) Прибл. 122,6 x 78,2 x 14,8 см
Ширина на држачот Прибл. 74,6 см
VESA® поставеност на отворите (Ш x В) 20,0×20,0 см
Тежина на телевизорот без држач Прибл. 11 кг
Тежина на телевизорот со држач Прибл. 11,4 кг
Тежина на телевизорот со поден држач
Тежина на картонското пакување (бруто) Прибл. 16 кг
Wi-Fi® стандарди Сертификат за Wi-Fi® 802.11b/g/n
Влезови за етернет 1 (заден)
Поддршка за Bluetooth® профили Не
Поврзување со паметен телефон Пресликување на екран (Miracast™)
Photo Sharing Plus
Поврзување медиуми
Влез(ови) за RF (антенска/кабелска) врска 1 (страничен)
Влез(ови) за IF (сателитска) 1 (страничен)
Компонентен видео влез(ови) (Y/Pb/Pr) Не
Композитен видео влез(ови) 1 (заден)
RS-232C влез(ови) Не
Вкупно HDMI влезови 2 (2 странични)
HDCP HDCP1.4
HDMI-CEC Да
MHL Не
HDMI повратен аудио канал (ARC) Да
Дигитален аудио излез(и) 1 (заден)
Излез(и) за звук / слушалки 1 (страничен хибриден со излез за слушалки, аудио излез и излез за сабвуфер)
USB приклучоци 2 (странични/пар)
Снимање на USB HDD Да (освен Италија)
Поддршка за формати на USB уреди FAT16/FAT32/NTFS
Кодеци за репродукција преку USB MPEG1/MPEG2PS/MPEG2TS/AVCHD/MP4Part10/MP4Part2/AVI(XVID)/AVI(MotionJpeg)/WMV9/MKV/WEBM/WAV/MP3/WMA/JPEG
Вид на екран LCD екран
Резолуција на екранот (Х x В, точки) 1920×1080
Агол на гледање (X-Wide Angle)
Можност за 3D Не
Вид на задно осветлување Директно LED осветлување
Вид на затемнување на задното осветлување Затемнување на слика
Компатибилност со HDR (висок динамички опсег) Да (HDR10, HLG)
Процесор за слика Не
Подобрување на острината X-Reality™ PRO
Подобрување на боите Технологија Live Colour™
Подобрување на контрастот Подобрување на динамичкиот контраст
Подобрување на движењата (стандардни Hz) Motionflow™ XR 400 Hz (стандардно 50 Hz)
Поддршка за видео сигнали HDMI™-сигнал: 1080p(30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i(50, 60 Hz), 720p(30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i, 480p, 480i
Режими на слика Живописно, стандардно, прилагодено, кино, спорт, фото-живописно, фото-стандард, фото-прилагодено, игри, графика, HDR игри, HDR кино
Поддршка за HEVC (емитување) Да (до 1920×1080/60p 10 бита)
Излезна моќност на звукот 5W + 5W
Вид на звучникот Звучник со отворена предна плоча
Поддршка за Dolby формат на звук Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse, Dolby™ AC-4
Поддршка за DTS формат на звук DTS дигитален опкружувачки звук
FM радио ДА (само RU и UA)
Обработка на звукот ClearAudio+
Симулиран опкружувачки звук S-Force преден опкружувачки звук
Режими на звук Стандардно, музика, кино, спорт
Оперативен систем Linux
Вграден мемориски простор (GB)
Јазик на екранот БУГАРСКИ/КАТАЛОНСКИ/ЧЕШКИ/ДАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/АНГЛИСКИ/ШПАНСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРАНЦУСКИ/ЕВРЕЈСКИ/ХРВАТСКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/КАЗАКСТАНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ЛАТВИСКИ/ХОЛАНДСКИ/НОРВЕШКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РОМАНСКИ/РУСКИ/СЛОВАЧКИ/СЛОВЕНСКИ/СРПСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/БОСАНСКИ/МАКЕДОНСКИ
Јазик за внесување текст АНГЛИСКИ/ХОЛАНДСКИ/ФРАНЦУСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/ТУРСКИ/ШПАНСКИ/КАТАЛОНСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/ПОЛСКИ/ЧЕШКИ/УНГАРСКИ/РУСКИ/БУГАРСКИ/ФИНСКИ/ДАНСКИ/ШВЕДСКИ/НОРВЕШКИ/СЛОВАЧКИ/РОМАНСКИ/СЛОВЕНСКИ/ЕСТОНСКИ/ЛАТВИСКИ/УКРАИНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ХРВАТСКИ/МАКЕДОНСКИ
Лента за содржини Не
Гласовно пребарување Не
Електронски програмски водич (EPG) Да
Internet Browser VEWD
Тајмер за вклучување/исклучување Да
Тајмер за заспивање Да
Телетекст Да
Две слики Не
Придружен текст (аналоген/дигитален) (Аналоген)-
(дигитален)Превод
Ознака за енергетско ниво A
Големина на екранот (см, мерено дијагонално) 125,7 см
Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално) 50″ (49,5″)
Потрошувачка на енергија (при работа) Номинално: 128 W / Стандардно: 80,0 W
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 117 kWh/годишно
Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност) 0,50W
Сооднос на најголемо осветлување за ЕУ 74%
Присуство на олово Да
Количество жива (мг) 0.0
Потрошувачка на енергија (режим на работа) за Energy Star
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност) за Energy Star
Усогласеност со Energy Star®
Енергетски потреби (напон/фреквенција) AC 220-240 V, 50 Hz
DC 19,5 V
Режим за заштеда на енергија / Режим за исклучено задно осветлување Да
Контрола на динамично задно осветл. Да
Сензор за осветленост
Боја на рамката Црна
Дизајн на држачот Сребрен знак за насока
Број на приемници (антенски/кабелски) 1 (дигитален/аналоген)
Број на приемници (сателитски) 1
ТВ систем (аналоген) B/G, D/K, I
Покриеност на канали од приемникот (аналогни) 45,25 MHz-863,25 MHz(во зависност од изборот на земјата)
ТВ систем (дигитална антенска телевизија) DVB-T/T2
Покриеност на канали од приемникот (дигитална антенска телевизија) VHF/UHF(во зависност од изборот на земјата)
ТВ систем (дигитална кабелска телевизија) DVB-C
Покриеност на канали од приемникот (дигитална кабелска телевизија) VHF/UHF/кабелска(во зависност од изборот на земјата)
ТВ систем (дигитална сателитска телевизија) DVB-S/S2
Покриеност на канали од приемникот (дигитална сателитска телевизија) IF фреквенција 950-2150MHz
CI+ Да
Дополнителна галантерија Носач за монтирање на ѕид (SU-WL450(ограничен пристап до приклучоците))Во зависност од изборот на земјата