,

MDRAS210APP

Sony

Спореди
  • Слушалки со микрофон
  • Добијте сигурно поставување додека трчате
  • Звучник од 13,5 мм со звук кој ќе ве мотивира при вежбањето
  • Слушнете ги сите детали – остро и јасно
  • Потполно природна акустика со отворен дизајн
  • Подготвени за дожд, пот или прскање
  • Бидете флексибилни со кабелот од 1,2 м
  • Работете напорно, изгледајте прекрасно
  • Вграден микрофон за повици без користење на раце

990.00 ден

Отпорност на прскање за слушање во секакви временски услови
Прилагодливите прицврстувачи овозможуваат слушалките да останат на своето место за време на вежбањето
Кабелот од 1,2 метри е доволно долг за во салите или на улиците.
Отворената акустика го подобруваат протокот на воздух за природен квалитет на звукот
Звучникот од 13,5 мм нуди јасен и детален звук, без разлика на јачината на звукот

SKU: 012387 Категории: ,
Бренд