-29%
,

MDRAS210APY

Sony

Спореди
  • Слушалки со микрофон
  • Добијте сигурно поставување додека трчате
  • Звучник од 13,5 мм со звук кој ќе ве мотивира при вежбањето
  • Слушнете ги сите детали – остро и јасно
  • Потполно природна акустика со отворен дизајн
  • Подготвени за дожд, пот или прскање
  • Бидете флексибилни со кабелот од 1,2 м
  • Работете напорно, изгледајте прекрасно
  • Вграден микрофон за повици без користење на раце

990.00 ден 1,390.00 ден

Слушалки кои постојано се во чекор со вас
Отпорност на прскање за слушање во секакви временски услови
Неодимиумски звучник од 13,5мм од отворен вид
Далечински управувач и микрофон на кабелот за паметни телефони
Слушалки за во уво од 12 гр. со прилагодливи прицврстувачи, звучник од 13,5 мм, кабел од 1,2 м и дизајн со заштита од прскање

SKU: 012397 Категории: ,
Бренд