-41%
,

MDRAS410APY

Sony

Спореди
  • Слушалки со микрофон
  • Звучникот од 9мм обезбедува длабок бас
  • Отпорност на прскање и сигурно поставување преку увото
  • Четири големини на силиконски ушни влошки
  • Јасна музика благодарение на фреквентниот опсег од 5–24.000Hz

990.00 ден 1,690.00 ден

Звучникот од 9мм обезбедува длабок бас
Отпорност на прскање и сигурно поставување преку увото
Четири големини на силиконски ушни влошки за добро вметнување
Јасна музика благодарение на фреквентниот опсег од 5–24.000Hz
Избор на бои и футрола за носење

SKU: 012418 Категории: ,
Бренд