,

MDRE9LPL

Sony

Спореди
  • Неодимиумски магнет
  • Соодветни за музичкиот плеер
  • Избор на бои
  • 1,2м кабел
  • Испорачани ушни влошки

430.00 ден

Сериозен бас, сериозен стил
Неодимиумски звучник од 13,5мм
Фреквентен опсег од 18Hz-22kHz
Достапно во голем избор на бои
Лесни слушалки за во уво со звучници од 13,5мм и опсег од 18Hz–20kHz, силиконски ушни влошки, избор на бои

SKU: 011383 Категории: ,
Бренд