-10%
,

MDRV150W

Sony

Спореди
  • Завртување на слушалките за полесен едностран DJ мониторинг
  • Звучник од 30 мм за висококвалитетен звук
  • Универзален стерео приклучок за користење со разновидна аудио опрема

890.00 ден 990.00 ден

Слушалки за диџеи со звучници од 30мм и можност за завртување на слушалките
Слушалки за мониторинг со можност за завртување на слушалките
Феритни звучници од 30мм
Фреквентен опсег од 16Hz-22kHz
Unimatch аудио адаптер
DJ слушалки завртување на слушалките 30мм звучник

SKU: 011385 Категории: , Ознака:
Бренд