,

MDRXD150W

Sony

Спореди
  • Звучник од 40мм
  • Моќен неодимиумски магнет од 360kJ/m
  • Кабел од 2м
  • Ушни перничиња од уретан со изглед на кожа

990.00 ден

Hi-Fi слушалки со звучници од 40мм, бела боја
Неодимиумски звучник од 40мм
Кабел од 2м
Со универзален стерео приклучок со адаптер

SKU: 011781 Категории: ,
Бренд